1144953 3 2x 1144953 1 2x 1144953 1 2x
  • 1144953 3 2x
  • 1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

Лампи LED - BRAYTRON

LED ЛАМПА 10W, E27, 220VAC, НЕУТРАЛНО БЯЛА, BA13-01021

#6574

BRAYTRON

ЛАМПА LED 10W 220V E27 BA13-01021

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,45 лв.

LED ЛАМПА 15W, E27, 220VAC, 4200K, НЕУТРАЛНО БЯЛА, BA13-01521

#6538

BRAYTRON

ЛАМПА LED 15W 220V E27 BA13-01521

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,50 лв.

LED ЛАМПА 20W, E27, 220VAC, 1710LM, 3000K ТОПЛО БЯЛА, BA13-02020

#6525

BRAYTRON

ЛАМПА LED 20W 220V E27 BA13-02020

Налично: yes/no
9,50 лв.