1144953 3 2x 1144953 1 2x 1144953 1 2x
  • 1144953 3 2x
  • 1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

Кабели за телефон

KAB0502 КАБЕЛ ТЕЛЕФОН 4 Телефонен кабел 4-жилен ролки 100m, БЯЛ KAB0502

#5691

China

КАБЕЛ ТЕЛЕФОН 4 KAB0502

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,40 лв.

CABLE-TEL4BLACK 100 YARD Телефонен кабел 4-жилен ролки 100 YARD, ЧЕР

#12371

China

КАБЕЛ ТЕЛЕФОН CABLE-TEL4BLAC 1

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

CABLE-TEL4WHITE БЯЛ Телефонен кабел 4-жилен ролки 100m, БЯЛ

#12370

China

КАБЕЛ ТЕЛЕФОН CABLE-TEL4WHITE

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,50 лв.

TEL-RJ11-BK/07 7M TEL-RJ11-BK/07 Cable 2x plug RJ11, black, 7m

#13626

BQ CABLE

КАБЕЛ ТЕЛЕФОН TEL-RJ11-BK/07 C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,80 лв.

TEL-RJ11-BK/10 10M TEL-RJ11-BK/10 Cable 2x plug RJ11, black, 10m

#13627

BQ CABLE

КАБЕЛ ТЕЛЕФОН TEL-RJ11-BK/10 C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,80 лв.

TEL-RJ11-BK/15 15M TEL-RJ11-BK/15 Cable, 2x plug RJ11, black 15m

#13628

BQ CABLE

КАБЕЛ ТЕЛЕФОН TEL-RJ11-BK/15 C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,20 лв.

TEL-RJ11-BK/20 20M TEL-RJ11-BK/20 Cable, 2x plug RJ11, black, 20m

#13629

BQ CABLE

КАБЕЛ ТЕЛЕФОН TEL-RJ11-BK/20 C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
6,70 лв.

TEL-RJ11-WH/05 5M TEL-RJ11-WH/05 Cable:telephone; RJ11 plug,both sid

#10102

BQ CABLE

КАБЕЛ ТЕЛЕФОН TEL-RJ11-WH/05 C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,00 лв.

KD33 Телеф. кабел жак-обувки KD33

#9162

China

КАБЕЛ ТЕЛЕФОНЕ ЖАК-ОБУВКИ KD33

Налично: yes/no
3,00 лв.

Кабел телефонен 8P-8C KD41 2m. Кабел телефонен 8P-8C KD41 2m.

#5694

China

КАБЕЛ ТЕЛЕФОНЕН 8P-8C KD41 2M.

Налично: yes/no
1,70 лв.

Кабел RJ45-RJ45 8-8 KD34

#5693

China

КАБЕЛ ТЕЛЕФОНЕН RJ45-RJ45 8-8 KD34

Налично: yes/no
1,50 лв.