1144953 3 2x 1144953 1 2x 1144953 1 2x
  • 1144953 3 2x
  • 1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

Ефирни приемници

Ефирен приемник Тунер DVBT HD 0085 CABLETECH

#15771

CABLETECH

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК CABLETECH 0085

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
40,00 лв.

Ефирен HD приемник DVB-T USB

#15388

China

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК DVB-T USB

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
29,00 лв.

Цифров ефирен HD приемник OMEGA-HDTV

#15896

OMEGA

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК OMEGA-HDTV

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
42,00 лв.

Комбиниран HD приемник за Кабелна и Ефирна телевизии CT6012

#15694

PACO STAR

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК PACO STAR CT6012

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
56,00 лв.

Комбиниран HD кабелен и ефирен DVB-C, DVB-T/T2 приемник с iptv CT9012

#23446

PACO STAR

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК PACO STAR CT9012

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
49,00 лв.

Цифров ефирен DVB-T/T2 HD приемник OLA

#15127

PACO STAR

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК PACO STAR OLA

На склад
39,90 лв.

Цифров HD ефирен приемник DVB-T/T2 Цифров ефирен приемник PST-2020

#15524

PACO STAR

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК PACO STAR PST-2020

Налично: yes/no
51,90 лв.

Цифров ефирен DVB-T/T2 HD приемник PACOSTAR PST-2080

#15126

PACO STAR

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК PACO STAR PST-2080

На склад
53,00 лв.

Цифров ефирен DVB-T/T2 HD приемник PACOSTAR PST2082

#15583

PACO STAR

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК PACO STAR PST-2082

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
49,00 лв.

Цифров ефирен HD приемник PACOSTAR PST4080

#15584

PACO STAR

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК PACO STAR PST-4080

На склад
44,00 лв.

Декодер за ефирна телевизия SATVIEW

#15719

PACO STAR

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК PACO STAR SATVIEW

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
45,90 лв.

Цифров ефирен DVB-T/ T2 HD приемник THAICO- 1488T

#15128

PACO STAR

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК PACO STAR THAICO- 1488T

Налично: yes/no
38,00 лв.

Цифров ефирен HD DVB-T/T2 приемник Transmundialtv

#5169

PACO STAR

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК PACO STAR TRANSMUNDIALTV

На склад
49,00 лв.

Ефирен HD приемник Sky Sat Master THD

#15190

SKY SAT

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК SKY SAT MASTER THD

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
55,00 лв.

Ефирен Приемник Sky Sat Miracle HD

#5170

SKY SAT

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК SKY SAT MIRACLE HD

Налично: yes/no
63,00 лв.

Ефирен HD приемник Sky Sat Public THD

#15389

SKY SAT

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК SKY SAT SKY SAT PUBLIC THD

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
53,00 лв.

Ефирен HD приемник Sky Sat Universal HD

#9741

SKY SAT

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК SKY SAT UNIVERSAL HD

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
63,00 лв.

DVB-T2 HD-01 THUNDER Приемник за Цифрова ТВ DVB-T2 HD-01

#15144

THUNDER

ЕФИРЕН HD ПРИЕМНИК THUNDER DVB

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
48,00 лв.

Цифров ефирен приемник PACOSTAR PST-6080

#16707

PACO STAR

ЕФИРЕН ПРИЕМНИК PACO STAR PST-6080

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
49,00 лв.

Цифров ефирен приемник за ефирна телевизия SAKANO EF7337

#15613

PACO STAR

ЕФИРЕН ПРИЕМНИК PACO STAR SAKANO EF7337

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
49,00 лв.

US1-100/P/FM/RC USB2.0 Analog TV and FM radio receiver

#9721

ASUS

ЕФИРЕН ПРИЕМНИК АНАЛОГОВ US1-1

Налично: yes/no
75,00 лв.

PLE-1090HD USB DVB-T Receiver PLE-1090HD

#9711

PACO STAR

ЕФИРЕН ПРИЕМНИК ЦИФРОВ USB PLE

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
39,00 лв.