1144953 3 2x 1144953 1 2x 1144953 1 2x
  • 1144953 3 2x
  • 1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

Лупи

Лупа LUP-102 Ръчна лупа; Увел:x6; Диам.на лещата:50mm

#6846

GOLDTOOL

ЛУПА LUP-102 РЪЧНА ЛУПА

Налично: yes/no
6,70 лв.

LUP-16 Настолна лупа; Увел:8 d LUP-16 Настолна лупа; Увел:8 dpt

#10491

NEWBRAND

ЛУПА LUP-16 НАСТОЛНА ЛУПА; УВЕ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
22,80 лв.

NB-HLUP-2-4B Настолна лупа; Ув NB-HLUP-2-4B Настолна лупа; Увел: x2?x4; Диам.на л

#7562

NEWBRAND

ЛУПА NB-HLUP-2-4B НАСТОЛНА ЛУП

Налично: yes/no
21,90 лв.

Лупа NB-PLUP-2 Сгъваема лупа; Увел:x2; Диам.на лещата:60mm

#6847

NEWBRAND

ЛУПА NB-PLUP-2 СГЪВАЕМА ЛУПА

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,80 лв.

8PKMA003 Лупа за глава 8PKMA003

#6850

PROS KIT

ЛУПА ЗА ГЛАВА 8PKMA003

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
17,00 лв.

Лупа за глава GT-09 Бинокулярна лупа; Увел: x1,8?x4,8

#15404

GOLDTOOL

ЛУПА ЗА ГЛАВА GT-09 БИНОКУЛЯРНА ЛУПА

Налично: yes/no
31,00 лв.

MA016 Лупа за глава MA016

#10808

PROS KIT

ЛУПА ЗА ГЛАВА MA016

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
28,00 лв.

Лупа за глава NB-HDLUP-48 Бинокулярна лупа; Увел: x1,8?x4,8; Подсв: LED

#15405

NEWBRAND

ЛУПА ЗА ГЛАВА NB-HDLUP-48 БИНОКУЛЯРНА ЛУПА

Налично: yes/no
27,00 лв.

Настолна лупа LAMP-5D-LEDN3U Настолна лупа; Увел:5dpt(x2,25); Разм.на лампата:270x210mm

#10256

NEWBRAND

ЛУПА НАСТОЛНА LAMP-5D-LEDN3U

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
120,00 лв.