1144953 3 2x 1144953 1 2x 1144953 1 2x
  • 1144953 3 2x
  • 1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

Джъмпери

JUMPER-B-Z Преходник; щифтов; JUMPER-B-Z Преходник; щифтов; женски; затворен; 2,

#16172

NINIGI

ДЖЪМПЕР JUMPER-B-Z ПРЕХОДНИК;

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,05 лв.

JUMPER-H/B Преходник; щифтов; JUMPER-H/B Преходник; щифтов; с държател; 2,54mm;

#9005

NINIGI

ДЖЪМПЕР JUMPER-H/B ПРЕХОДНИК;

Налично: yes/no
0,08 лв.

JUMPER-H/R Преходник; щифтов; JUMPER-H/R Преходник; щифтов; с държател; 2,54mm;

#9014

NINIGI

ДЖЪМПЕР JUMPER-H/R ПРЕХОДНИК;

Налично: yes/no
0,08 лв.